Palvelun kuvaus

Palveluni on yrityskonsultointia ja se on suunnattu yrittäjäksi aikovalle, aloittavalle yritykselle, toiminnan kehittäjälle tai graafisen teollisuuden yritykselle. Se on suunniteltu siten, että palveluntuottajaa ei tarvitse vaihtaa joka käänteessä.
Olet sitten yksinyrittäjä, suurempi toimija tai vielä haaveilija – apua on saatavilla! Jaksat itse paremmin, kun sinulla on kumppani matkassa. Voit keskittyä siihen mikä on sinulle luontevinta ja iloa tuottavaa.


Voit soittaa minulle, laittaa sähköpostia tai varata ajan verkossa.


Palvelut

Mentorointi

Haaveiletko yrittäjyydestä? Mietitkö päätoimisuuden ja sivutoimisuuden välillä?
Voin auttaa sinua liikeidean kirkastamisessa, mahdollisuuksien kartoittamisessa, markkinoinnissa, palvelumuotoilussa ja hinnoittelussa. 

Varaa aika puolen tunnin ja puolentoista tunnin väliltä. 

Opastus

Haluatko opetella itse toteuttamaan markkinointimateriaalia, vertailemaan myyntilukuja, rakentamaan tilauspohjan tai jotain muuta tilanteeseesi sopivaa? 

Ohjelmien opastus esim. Canva, Webnode, Microsoft (Word, Excel, PowerPoint, Teams), Adobe (Acrobat, Illustrator, Photoshop). 

Markkinointimateriaali

Tarvitsetko uutta potkua markkinointiin? Tai yksittäisen tuotteen jo olemassa olevilla elementeillä?
Erilaiset sähköiset tai painetut tuotteet esim. käyntikortit, esitteet, myyntikirjeet, flyerit.

Huomioithan, toimitan painomateriaalin tiedostona valitsemaasi tuotantolaitokseen.

Sisällöntuotto

Tekstitarpeita? Voin tuottaa tekstiä sinun tarkoituksiisi esim. markkinointia varten huomioiden hakukoneoptimoinnin. Teksti voi olla palvelun tai tuotteen kuvauksia, toimintasi tarinallistamista, kampanjoiden iskulauseita tai ihan mitä kukakin tarvitsee.

Sisällöntuotto voi olla myös esim. kuvien muokkausta, videoiden ja PowerPoint-esitelmän tekoa sinun tarpeitasi varten.

Toiminnan kehitys

Onko prosessissasi jotain, joka kaipaa hiontaa? Tarkastellaan yhdessä millä tavoin voimme sujuvoittaa toimintaa ja olisiko mahdollisesti joistakin sähköisistä lomakkeista apua tilanteeseen. Sähköiset lomakkeet voivat olla esim. täytettäviä pdf-lomakkeita asiakaspalveluun, myyntiin tai markkinointiin liittyviä tai esim. Excel-tiedostoja ajanhallintaan, laskutukseen tai kirjanpitoon liittyen.

Graafinen työ

Vaihteleeko työkuorma kausiluontoisesti tai onko kapasiteetti tilapäisesti vajaa? Tarjoan apukäden reprotöihin erillisen sopimuksen mukaan. Käytän Illustratoria, Photoshopia ja Acrobatia. Jos sinulla on mahdollisuus tarjota Artpro käyttööni, operoin sillä oikein mielelläni. Erityisosaamista minulle on kertynyt pakkausteollisuudesta (jousto- ja kotelopakkaukset, aaltopahvi). 

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Verkkosivut

Onko nyt verkkosivujesi teon aika? Olet jo miettinyt tekstisisältöä ja kuvia sivustollesi ja mahdollisesti logokin sinulla on valmiina. Käymme yhdessä läpi värimaailmaa ja muita sivustollesi tulevia elementtejä sekä huomioon otettavia teknisiä asioita. Teen sinulle 3 erilaista vaihtoehtoa, joista yhtä työstämme eteenpäin ja opetan sinua päivittämään sitä itse jatkossa.

Olen valinnut verkkosivualustaksi Webnoden, jolla myös nämä sivut on toteutettu. Se tarjoaa suomen-kieliset ohjeet ja tuen. Löydät verkosta paljon tietoa, käy tutustumassa. https://www.webnode.com/fi/

Hinta on 600 € + ALV 24 %.
Sisältää 1–4 sivua. Mahdollisista lisäsivuista voimme keskustella erikseen.
Huomioithan, hinta ei sisällä domainin ylläpitoa, Webnoden tai muiden palveluntarjoajien palvelumaksuja.

Hinnasto

Palveluideni tuntihinta on 50 € + ALV 24 %.

Verkkosivut 600 € + ALV 24 %.

Teen kustannusarvion ennen työn aloittamista. Projektityöt hinnoitellaan palvelupakettina.