VERKKOSIVUT

Verkkosivusto on yrityksen tai yhteisön käyntikortti, joka kertoo olennaiset asiat toiminnasta, yhteystiedot ja sijainnin. Kiinnostavuutta lisäävät kuvat, tarinat ja videot. Sivustoon voi liittää online-varauksen, yhteydenottolomakkeen ja kartan, jotka kaikki sujuvoittavat liiketoimintaa ja mahdollistavat asiakkaiden palvelun vaivattomasti.

Haluatte ehkä jakaa onnistumisia, hauskoja sattumuksia, ohjeita tai tietoa yhteistyöstä muiden toimijoiden kanssa. Blogi-välilehdellä voi tiedottaa tai kertoa päiväkirjamaisesti arjesta, tapahtumista tai itseä ja omaa yhteisöä kiinnostavista aiheista. Sosiaalisen median ikkunat, kuten Facebook ja Instagram, voidaan myös lisätä sivustolle, jotta ne, jotka eivät muuten käytä kyseisiä sovelluksia, näkevät päivityksesi sivuston kautta.

Teen verkkosivustot Webnode-alustalta, josta löytyy kaikki olennainen ylläpidosta ja sähköpostipalvelusta suomenkieliseen asiakaspalveluun sekä tekniseen tukeen ja ohjeistukseen.

Miten liikkeelle?

Ota yhteyttä sinulle sopivalla tavalla (puhelin/sähköposti/ajanvaraus). Alkuhaastattelussa kartoitetaan sivuston laajuus ja mahdollinen muu palveluntarve. Juttelemme tärkeistä asioista, joita haluat viestiä sivustosi kautta sekä toiminnoista, jotka sisällytetään sivustolle. 

Tarjous ja sopimus

Teen sinulle tarjouksen sähköpostilla ja jos se on sinulle sopiva, pääsemme aloittamaan. Halutessasi saat myös kirjallisen sopimuksen, mutta yhtä hyvin voimme sanallisesti sopia aikatauluista ja molempien osapuolien tehtävistä esim. aineiston lähetyksestä tai sisällön tuotosta.

Palvelun sisältö

Palveluun kuuluu sivuston tuottaminen Webnode-alustalla. Sivusto rakennetaan asiakkaan toimittamista tai sisältötuotetuista teksteistä ja kuvista. Perussisältöön kuuluvat myös evästeet, yhteydenottolomake, kuvagalleria, kartta, yhteistyökumppaneiden ja sosiaalisen median linkitykset. 

Tekniset asiat

Sivusto on sopiva myös mobiili- ja pad-näyttöön. Hakukoneoptimointi kuuluu peruspalveluuni, samoin sivuston indeksointi Google Search Consoleen, jotta sivusto on hakukoneen löydettävissä. Sivusto näkyy verkossa, kun verkkotunnus (domain) on siirretty tai ohjattu sivuston käyttöön. 

Hinnoittelu

Perussivuston (1-4 välilehteä) hinta on 600 €. Lisävälilehti 100 €/kpl. Sisällöntuotto 200 € (4 h) tai tarpeen mukaan. Verkkokauppa erillisenä tarjouksena sisällön laajuuden mukaan. 

Laskutus: verkko- tai pdf-lasku sivuston valmistuttua, maksuehto: 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä.

Hintoihin lasketaan mukaan ALV 24 %..

Käy tutustumassa tekemiini verkkosivustoihin.

Kuvaa tai linkkiä klikkaamalla avautuu uusi ikkuna näytöllesi.

Lentopalloseura
Narvi-Pallo ry

Verhoiluliike
Verhoomo Visio

Vedenpuhdistus
Asennus M.Niemi

Teollisuuden huoltopalvelu
Huolto Group Oy

Elintarviketuottaja
Kurkkumestarit P&S Oy

Usein kysyttyjä kysymyksiä verkkosivuista

1. Kuinka kauan kestää, että verkkosivustoni on valmis?

Yleisesti vastaan tähän, että yhden kuukauden, mutta toki sivusto saadaan julkaistuksi aiemmin, jos myös itse sitoudut toimittamaan tarvittavat tekstit ja kuvat heti aloitusvaiheessa ja kommentoit tarvittavat muutokset ja valitset visuaalisen ilmeen nopeasti.

2. Mikä visuaalinen ilme? Pitääkö minun tietää siitä jotain?

Teen kolme erinäköistä sivupohjaa asiakkaan valittavaksi, joista yksi työstetään valmiiksi sivustoksi ja johon voidaan yhdistää elementtejä muista kahdesta, ei valitusta pohjasta. Valitset sivun oman mieltymyksesi mukaan.

Jos haluat nopeuttaa prosessia, etkä tarvitse erilaisia vaihtoehtoja, ilmoitat vain siitä ja lähdetään heti alusta alkaen liikkeelle yhdellä pohjalla.

3. Minulla ei ole tekstiä eikä kuvia. Miten edetä?

Yrityksesi tai yhdistyksesi paras asiantuntija olet sinä ja tiedät parhaiten mitä haluat nostaa esiin ja viestittää muille. Käyn tekstisi oikeinkirjoituksen läpi ja otan huomioon hakukoneoptimoinnin samassa yhteydessä. 

Kuvat kertovat paljon ja paras vaihtoehto onkin, että kuvat liittyvät toimintaasi ja kertovat olennaisia asioita palveluistasi tai tuotteistasi. Kannattaa siis kaivaa kamera esille tai tilata kuvat ammattilaiselta.

Teen myös sisällöntuottoa eli tuotan tekstiä, kuvia ja videoita. Tarvittaessa voin tehdä tuote- tai henkilökuvausta tai sivustolla voidaan käyttää maksullisia kuvapankkikuvia. Huomioithan, että nämä palvelut eivät kuulu perushintaan.

4. Mistä verkkosivuston hinta koostuu?

Sivuston hinta muodostuu kolmesta asiasta:

* Sivuston luomisesta, jonka minä teen ja kokonaishinta muodostuu tarvitsemiesi välilehtien määrästä sekä mahdollisesta sisällöntuotosta.

* Palvelintilasta, jonka Webnode tarjoaa. Valitset itsellesi sopivan palvelupaketin ja määrittelet laskutusajanjakson (1, 2, 5 tai 10 vuotta). Pidempi aikaväli on kokonaisuudessaan halvempi. Suosittelen ottamaan myös ylläpidon ja tietoturvan sekä varmuuskopiot.

* Verkkotunnuksesta, jonka voit ottaa Webnoden kautta tai käyttää jo olemassa olevaa palveluntarjoajaasi. Jos siirrät verkkotunnuksen Webnodelle, saat ensimmäisen vuoden saat ilmaiseksi.

5. Kuka omistaa verkkosivuni?

Sinä. Kun sivusto on valmis, se siirretään oman käyttäjätunnuksesi alle, jolloin hallinnoit sitä 100-prosenttisesti. Halutessasi voit jakaa käyttöoikeuden valitsemillesi henkilöille.

6. Verkkosivuni on jo julkaistu ja haluan tehdä muutoksia. Mitäs nyt?

Peruspalveluuni kuuluu käyttökoulutus, jolloin käymme läpi Webnoden perustoimintoja ja ohjeiden hyödyntämistä. Voimme keskittyä opastuksessa niihin alueisiin, jotka ovat sinulle oleellisia ja tärkeitä.

Jos haluat tehdä suurempia muutoksia; lisätä välilehtiä, uudistaa visuaalista ilmettä, luoda verkkokaupan tai koet, että päivityksen tilaaminen on enemmän sinun juttusi, olen käytettävissä.

7. Minulla on vanha sivusto, jota haluaisin uudistaa ja/tai tarkistaa teknisen käytettävyyden. Saanko siihen apua?

Kyllä, jos sivusto on tehty Webnodella.

Käyttöoikeuden jakamalla pääsen päivittämään ja tarkistamaan sivustosi. Toki ensin teen sinulle arvion kustannuksista.

Webnode-kumppanuus

Teen yhteistyötä Webnoden kanssa eli olen rekisteröitynyt kumppanuusohjelmaan. Oheisesta painikkeesta pääset tutustumaan Webnodeen ja sen ominaisuuksiin.